Dodano: 2010-08-29 23:42 Zmieniono: 2010-08-29 23:47
Skoro tak piszesz,to może jakiś przykładzik :) co się tobie w tym roku na CP nie podobało...co twoim zdaniem w tym roku leżało koło słowa " dark "...? a wystąpiło na tegorocznym CP...?

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-08-29 23:46
Wystarczająco dużo, żeby sie na CP w tym roku nie pojawiać :). Nie lubie techniawy
. A umcy umcy toleruje tylko i wyłącznie w wykonaniu E Nomine :). I to jest dobry pomysł, żeby sobie tego posłuchac przed snem :D. Dobranocka :).
Dodano: 2010-08-29 23:49 Zmieniono: 2010-08-30 00:11
No nadal nie podałaś nic konkretnego...? krytykujesz,nie popierając tego żadnym konkretnym przykładem.
To ja se też idę do wyrka i posłucham sobie umcy umcy co bardzo lubię,a konkretnie And One,bo jak sądzę Envy dla ciebie oni to właśnie grają :) hehehe

Dodano: 2010-08-30 01:40 Zmieniono: 2010-08-30 01:45
No chociażby Twój ukochany Clan Of Xymox - nie dzierże ich :). Słuchaj se czego chcesz, tylko to, że coś sie podoba Tobie i jest dla Ciebie cool to nie znaczy że dla każdego.
Dodano: 2010-08-30 10:53
| Envy napisał(a): |
| Aluzji widze się nie dopatrzyłeś :). Chodzi mi o to, że jak sie robi impreze w jakimś tam klimacie to powinno sie tego trzymac a nie zapraszać co popadnie bo leżało koło słowa " dark ". |
koło dark zazwyczaj leży independent więc wszystko się zgadza hehe
ja tam w tym roku nie widziałem kapeli, która nie pasowałaby do konwencji. kilka występów mi się nie podobało ale to akurat nic wyjątkowo złego - bo w końcu trzeba mieć czas aby coś zjeść, napić się itp
Dodano: 2010-08-30 12:23
No mi właśnie chodzi o to że " leżało " :). Więc tak - wszystko się zgadza :).
Ale widzisz, jest z tego dla mnie jakiś plus. Bo fakt - trzeba mieć czas, żeby coś zjeść i się napić - może jakbym pojechała na CP to przytyłabym w końcu :).
Dodano: 2010-08-30 12:26
szczerze mówiąc ja po CP zawsze szczupleję bo całonocne electro banie powodują nieziemsko skuteczne spalanie tłuszczu
Dodano: 2010-08-30 15:10
| No chociażby Twój ukochany Clan Of Xymox - nie dzierże ich :). Słuchaj se czego chcesz, tylko to, że coś sie podoba Tobie i jest dla Ciebie cool to nie znaczy że dla każdego. |
Clan Of Xymox to jeszcze całkiem dobra kapela choć ich tegoroczny występ nie zaliczam do udanych. Trochę trudniej doszukać się jest "mroku" w np And One czy innych temu podobnych.
I am me, and that's what I will be...........
Dodano: 2010-08-30 16:35
| Paskievicz napisał(a): |
| szczerze mówiąc ja po CP zawsze szczupleję bo całonocne electro banie powodują nieziemsko skuteczne spalanie tłuszczu |
Hahaha tłuszczu - dobre :D. W Twoim obecnym stanie to ja nie wiem gdzie Ty ten tłuszcz masz :D. Chyba w d****
.
| Gorgoth74 napisał(a): |
| [quote:4eb43bdb2a="Envy"]No chociażby Twój ukochany Clan Of Xymox - nie dzierże ich :). Słuchaj se czego chcesz, tylko to, że coś sie podoba Tobie i jest dla Ciebie cool to nie znaczy że dla każdego. |
Clan Of Xymox to jeszcze całkiem dobra kapela choć ich tegoroczny występ nie zaliczam do udanych. Trochę trudniej doszukać się jest "mroku" w np And One czy innych temu podobnych. [/quote:4eb43bdb2a]
No właśnie ja wole zespoły, w których wszystko jest pięknie ładnie bez doszukiwania się specjalnego. Nie wiem - może ide na łatwizne - często słysze że jestem leniwa
.
Dodano: 2010-08-30 18:02
|
Hahaha tłuszczu - dobre :D. W Twoim obecnym stanie to ja nie wiem gdzie Ty ten tłuszcz masz :D. Chyba w d**** . |
nie w a może bardziej na
no i trochę jeszcze tu i tam no i trochę na plecach lol
ale skończmy offtop o mojej dupie lol
wracając do właściwej gadki to cały Dark Independent i CP jak dla mnie i wielu osób rozwija się w coraz ciekawszym kierunku
Dodano: 2010-08-30 18:33 Zmieniono: 2010-08-30 18:50
O widzisz Pasek i to właśnie trafna uwaga :) CP rozwija się i nie wszystkim musi się to podobać,nie trzyma się sztywno jednego mrocznego stylu.Enwy napisała o umcy umcy :) a po chwili że nie cierpi COX ,ale dlaczego bo grają umcy umcy,czy dla tego że są niezbyt mroczni według ciebie :),no cóż ja nie cierpię E Nomine, co wcale nie oznacza że nie pasuje do formuły CP.Nie ma na świecie takiego festiwalu Dark Independent,który by zadowolił wszystkich uczestników,pod względem zaproszonych tam wykonawców.Podzielam zdanie Paska ,że CP rozwija się w coraz ciekawszym kierunku,bo nie ma innego wyjścia,jeśli chce przetrwać kolejne 10 lat.

Dodano: 2010-08-30 22:34 Zmieniono: 2010-08-30 22:35
gdyby wrócili do konwencji kilku pierwszych ultramrocznych edycji i poszli w kompletny oldschool to nie przyjechałaby nawet połowa z liczby zjawiających się na edycjach obecnych
osobiście jestem za kapelami elektronicznymi bo są ze względu na najczęściej niewielki skład stosunkowo tanie oraz rozkładają się szybko i sprawnie co nie powoduje opóźnień czasowych. to że bawię się przy nich najlepiej to już osobna sprawa 
Dodano: 2010-08-31 00:16 Zmieniono: 2010-08-31 00:54
| HardKill napisał(a): |
| O widzisz Pasek i to właśnie trafna uwaga :) CP rozwija się i nie wszystkim musi się to podobać,nie trzyma się sztywno jednego mrocznego stylu.
|
No własnie, i mi sie nie podoba w jakim kierunku sie rozwija.
| Enwy ( gdzie Ty w moim nicku widzisz "w" O_o)napisała o umcy umcy :) a po chwili że nie cierpi COX ,ale dlaczego bo grają umcy umcy,czy dla tego że są niezbyt mroczni według ciebie :),
|
Co do COX to ja nie wiem czego konkretnie nie zrozumiałeś :D. Nie lubie umcy umcy, kij z tym, że nie jest mroczne, po prostu nie lubie i nie musze sie przed nikim tłumaczyć dlaczego, bo cięzko jest mi opisac to co sie dzieje w mojej głowie i żołądku jak tego słucham :3. I nie jest to nic dobrego :D. Tobie sie podoba i ok , nie wnikam dlaczego.
| CP rozwija się w coraz ciekawszym kierunku,bo nie ma innego wyjścia,jeśli chce przetrwać kolejne 10 lat.
|
CP niestety MUSI rozwijać sie w takim kierunku, i to mnie sie, prawda, nie podoba :). Tyle :).
| Paskievicz napisał(a): |
|
no i trochę na plecach lol |
Cholera :D wiedziałam, że to napiszesz XD.
Dodano: 2010-08-31 00:49 Zmieniono: 2010-08-31 00:54
A no fakt,nie ma w twoim nicku > W < wiedziałem,że nie omieszkasz mi to wytknąć :) hehehe ot cała EnVy ^_^ no dobra zmykam lulu...

Dodano: 2010-08-31 00:55
| A no fakt,nie ma w twoim nicku > W < wiedziałem,że nie omieszkasz mi to wytknąć :) hehehe ot cała EnVy ^_^ no dobra zmykam lulu...
|
Hehe bo ja zła kobieta jestem :D.
Dodano: 2010-08-31 01:02 Zmieniono: 2010-08-31 01:03
Wiem że jesteś chodzącym Zuo :) mimo to dobrej nocki EnVy :D

Dodano: 2010-08-31 13:32
co powiecie na Umbra et Imago w przyszłym roku? :D
czyń swoją wolę a stanie się prawem
Dodano: 2010-08-31 14:01
Z tego co wiem mieli zakończyć działalność:
http://www.darkplanet.pl/Umbra-Et-Imago-konczy-dzialalnosc-39659.html
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2010-11-07 11:45
a jednak Umbra et Imago 
czyń swoją wolę a stanie się prawem